Laurence, GIA-gemologist en juweelontwerpster gevestigd in Antwerpen, België, is ervan overtuigd dat een juweel een emotionele schat is. Dat is precies wat haar collecties met edelstenen weerspiegelen: kleurrijke en elegante luxe om een ​​kostbaar moment in het leven te belichten.

De juwelen in 18K goud zijn gemakkelijk te dragen en belichamen nog steeds uniciteit en verfijning. Laurence geeft om kwaliteit en transparantie: ze analyseert en selecteert wereldwijd op een ethische manier alle edelstenen die ze in haar ontwerpen zet.

TAILOR-MADE & REDESIGN

Laurence biedt een “à la carte” service: elk stuk kan op maat gemaakt worden naar uw persoonlijkheid. U kiest samen met haar de vorm & kleur van de edelsteen(en), evenals de goudkleur. Vervolgens ontwikkelt ze een 3D-tekening vlak voordat ze haar toverkunsten toepast: over een paar weken ontvang je je gepersonaliseerde juweel, handgemaakt in haar atelier in Antwerpen.

Naast deze service kan Laurence ook uw bestaande erfstukjuweel herontwerpen tot een meer eigentijds stuk.

 

TAILOR-MADE REDESIGN

Waar U ons kan vinden?

 

WE ZIJN EEN ONLINE STORE. MAAR VÓÓR EEN BESTELLING TE PLAATSEN, KAN U LAURENCE STEEDS FACE-TO-FACE ONTMOETEN OM HAAR COLLECTIES TE PASSEN.

 

OP AFSPRAAK het hele jaar door in haar showrooms/kantoren in Antwerpen of Luik.

DOOR EEN BEZOEK in één van haar tijdelijke pop-up stores of in sommige winkels.

Een sieraad is een emotionele schat die een doordacht koopgedrag vereist. Je koopt een stuk omdat het een bijzonder moment in je leven weerspiegelt. Laurence biedt haar collecties voornamelijk online aan. Ze vindt het echter erg belangrijk om de mogelijkheid te bieden haar te ontmoeten voordat je een aankoop doet. Omdat je op haar proces moet vertrouwen en het geruststellende gevoel moet krijgen dat je in goede handen bent.

Laten we elkaar snel ontmoeten?!

Bruidscollectie

 

ELKE "JA, IK WIL" VERDIENT EEN UNIEKE RING.

Verlovings- en trouwringen zijn de ultieme uitdrukking van liefde en verdienen een persoonlijke toets. Ontdek Laurence’ Bruidscollectie of neem contact met haar op om een gepersonaliseerde ring op maat te ontwerpen.

Gezien op Laurence Instagram